Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ-ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ & ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ



Σκψε, πιάσε τ σαπούνι τρομοκράτη τς κς
κα τ Μπάκηδων τ μποτσα μ λυγμος πάλι θ φς

στ
κρεββάτι το κελιο σου δ γκοιμσαι χαλαρ
μ
ς τ ντοζ σ ξεκωλιάζουν κα γκανιάζεις γοερ

λληλέγγυος στος Πάκι τ κι ν σουνα πολ
‘κε
δ δίνουνε δεκάρα κα σο σκίζουν τ κωλ

σ
βαρνε κα σ χύνουν, μ θυμό σ κατουρον
κα
μαζ μ τ Μπουρζοκο δίχως οκτο σς γαμον

τώρα πι
τοξοβόλος δ στοχεύει τ βουλ
δακρυσμένος καταπίνει τ
ν λγέρικη ψωλ

κι
μαμά σου βραία σ γαμιέται στ βο-πο
μ
χυσις πασαλειμμένη σ θυμται πο κα πο

τ
γαμάει πτ γκλο το σπιτιο κηπουρς
κα
Νέγρος πηρέτης τ μπουκώνει π μπρς

εαίσθητη ψυχή σου συνταράχθηκε πολ
σ
ν Μέγας Κορκονέας ρριξ για βολ

τ
κουφάρι το λέξη μπρσου πέφτει στ στιγμ
κα
στ Μάνη ντηχοσε «δόξα, αμα κα τιμή»

10 σχόλια:

  1. Δεν βρίσκω λόγια...
    Άξιζε την αναμονή. Φίλε στα τελευταίες αναρτήσεις κεντάς! Μηδενισμός κι ανεμελιά!


    Κόμης Πριτσαπίδουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερό χιούμορ οι φασίστες! Πήγαινε να ξυρίσεις το κεφάλι σου πιτσιρίκο και σταμάτα να το παίζεις μούρη με πολυτονικά και πολλά γαμήσια πίσω από την οθόνη σου. Τουλάχιστον υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Ρωμανό με ιδανικά να τους οδηγούνε παρ'όλη την κοινωνική κατακραυγή, κι όχι με οπαδική και εθνικιστική μανία χωρίς κανένα περιεχόμενο. Κι ας μην ξεχνάμε, ο φασισμός έφερε το θάνατο 50.000.000 ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα & οι Χυσόταφοι θα εκπλαγούν, συνειδητοποιούντες ότι την σελίδα τους παρακολουθούν μανιωδώς ακόμα και αναρχικοί ή φιλοαναρχικοί κοπρίτες.

      Διαγραφή
    2. Γαμάω Αναρχικούς13 Ιουνίου 2013 στις 10:21 μ.μ.

      Τα νούμερα σου είναι λάθος:

      1) Στα 50.000.000 των θυμάτων περιλαμβάνονται 10.000.000 Κινέζοι, 4.000.000 από Ινδοκίνα & 3.000.000 Ιάπωνες, των οποίων οι θάνατοι προεκλήθησαν από την Αυτοκρατορική Ιαπωνία & όχι από τον Φασισμό.

      Επομένως σε πρώτη αναθεώρηση πάμε στα 33.000.000.

      2) Στα 33.000.000 περιλαμβάνονται 1.000.000 Τσιγγάνοι και (ψευδώς) 6.000.000 Εβραίοι. Όμως, Εβραίοι & Γύφτοι δεν είναι ανθρώπινα όντα. Όθεν, κατόπιν δευτέρας αναθεωρήσεως, ο αριθμός των ανθρωπίνων απωλειών καταποντίζεται στα 26.000.000

      ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, όμως, ΤΟΝ ΚΗΡΥΞΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και όχι το αντίστροφο και ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ εισέβαλαν σε Γερμανικό έδαφος. Επομένως οι ανωτέρω 26.000.000 νεκροί άνθρωποι ΗΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Αστική δημοκρατία λέει ο ριζοσπάστης, λολ.

      Διαγραφή
    4. Οι Εβραίοι, φίλε έχουν καταφέρει να ελέγχουν οικονομικά ολόκληρη τη γή, άρα είναι ίσως περισσότερο από ανθρώπινα όντα, λεω τωρα εγώ...
      Παρεμπιπτόντως το ¨ποίημα¨ με τα χίλια δυό γραμματικά και ορθογραφικά λάθη , την αισχρή γλώσσα, τη σεξουαλική διαστροφή και το απύθμενο μίσος του , εκπροσωπεί, πιστεύω τέλεια την χρυσαυγίτικη ¨κουλτουρα¨ σας.

      Διαγραφή
    5. Τις πούστικες προσφωνήσεις του τύπου "φίλε" να τις απευθύνεις στα διεθνιστικά πρεζάκια με τα οποία συγχρωτίζεσαι και μαστουρώνεις, παρακμιακό αντιφασιστικό πουτανάκι. Συνέχισε να μας διαβάζεις, σκυλόπουστα, γαμώ τα κόκκαλα των νεκρών συγγενών σου. 卐 Sieg Heil 卐

      Διαγραφή
  3. Ανασκολοπιστής Μαρξιστών17 Αυγούστου 2013 στις 6:09 π.μ.

    Καλύτερα να ξυρίζει κάποιος το κεφάλι του ναζιστικά παρά να ξυριζει την κωλοτρυπιδα του για να υποδεχθει αβροπρεπως τα λιγδιασμένα καβλιά των Πακιστανών επιβητόρων του. Με σας τους αριστερούς θα λογαριαστούμε οριστικά λίαν συντόμως. Griechenland Erwacht.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι εσβησες το σχολιο μου? ΕΙναι ψεμματα οτι αναρχικοι, Αλβανοι και ποινικοι κανουν κουμαντο μεσα στη φυλακη και περνανε μια χαρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή